CMS-Web » Diensten 2019-09-20
 
Diensten
Algemeen
Stabiton bvba biedt u drie diensten aan om uw website de look en feel te geven die u van een professionele website mag verwachten.
Conceptuele service
Als u dit wil is Stabiton bvba bereid u te helpen bij het opzetten van uw eerste of vernieuwde inhoud van uw website. We denken daarbij aan de structuur, het installeren van nieuwe pagina's. Het geschikt maken en opladen van teksten en beeldmateriaal. Het kiezen van een geschikte module in functie van de te plaatsen inhoud...
Kostprijs conceptuele service. Deze service bieden wij aan tegen een uurloontarief dat varieert van het te presteren werk waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen eenvoudig en complexer werk.
Noot
In deze service is het maken van skins en containers niet inbegrepen.
Ondersteuningservice
De inhoud van een website moet regelmatig worden aangepast. Aangezien u in het bezit bent van een professioneel contentmanagement systeem, bent u in staat om zelf teksten op deze website te plaatsen en deze te voorzien van aangepast beeldmateriaal. Niet alle aanpassingen worden echter volgens de layout van de gebruikte skin en container doorgevoerd of vereisen een meer professionele ingreep om het beoogde resultaat te bereiken. Vrij vlug wordt dit door uw klanten opgemerkt waardoor uw website niet meer de 'professionele look and feel' uitstraalt als dat men ervan zou mogen verwachten.
Stabiton bvba biedt u een ondersteuningservice om uw website professioneel te onderhouden. Deze ondersteuningservice houdt onder meer in:
elk kwartaal analyseren we uw website en geven tips ter verbetering;
indien u ons daarvoor de toestemming geeft doen we zelf kleine aanpassingen om de vormgeving te verbeteren. Denk maar aan typfouten, spelfouten, plaatsing en ingestelde afstanden van beeldmateriaal, kleine aanpassingen aan het beeldmateriaal, gebruikte classes en layout van de teksten...;
we geven u concreet advies hoe u de page ranking van uw website kunt verbeteren en onderzoeken mogelijkheden voor een nog betere performantie. Zo kijken we onder meer na welke zoekwoorden u gebruikt, welke namen u geeft aan pagina's...
wij helpen u uw websites professioneel te beheren: administratie van gebruikers, het instellen van toegangsrechten, het up-to-date houden van allerlei functionaliteiten.
Kostprijs ondersteuningsservice: een met u afgesproken bedrag per uur. Er wordt met u afgesproken hoeveel uur wij per maand aan uw website mogen besteden. De ene maand zal dit al wat meer zijn dan de andere maand. Het aantal uur dat wij werkelijk aan uw website hebben gewerkt wordt bijgehouden en kan steeds door u worden geraadpleegt op een afgeschermd gedeelte van de website.
Revisieservice
Een website verouderd snel. Dat is niet alleen het geval voor de inhoud maar ook voor de software die de website ondersteunt. Wij raden een jaarlijkse revisie aan om de kans te verkleinen dat na een paar jaar uw software compleet verouderd zou zijn.
Deze revisie houdt onder meer in:
een upgrading van uw portal naar de recentste versie van een DotNetNuke applicatie;
het installeren en het testen van de recentste versies van de beschikbare DotNetNuke modules;
Kostprijs revisieservice: afhankelijk van het aantal uren dat besteed wordt aan de revisie.
Stabiton bvba is heel erg vertrouwd met het hosten en het onderhouden van dotnetnuke websites. Hebt u plannen om een professioneel contentmanagementsysteem op te zetten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Vraag vrijblijvend een offerte. Wij helpen u graag verder.