en-USnl-BE
2020-09-19
 
Technisch raadgever
Technisch raadgever
Advocaat nodig voor een correcte juridische afhandeling
Zowel advocaten als juristen hebben weinig kennis van bouwtechniek. Nochtans is dit bij bouwgeschillen een absolute vereiste.
Bij bouwgeschillen waarbij een deskundigenonderzoek aan de orde is, kunnen de kosten zeer hoog oplopen. Ook de uitspraak kan voor bepaalde partijen ernstige financiële gevolgen hebben.
Daarom is het aangewezen om u tijdig door een advocaat te laten bijstaan voor een correcte juridische afhandeling.
Een technische raadgever nodig voor bouwtechnische bijstand
U kan ook een 'technisch raadgever' aanduiden. Dit is een bouwexpert die door uzelf wordt aangeduid om u op technisch vlak bij te staan en uw belangen te verdedigen. Stabiton bvba kan u hierbij van dienst zijn wegens de jarenlange ervaring die zij in expertises heeft opgebouwd.
Aangezien u de raadgevende expert zelf aanstelt, zal u ook zijn kosten moeten betalen. In bepaalde verzekeringsformules B.A. of rechtsbijstand komt de verzekeraar tussen in de kosten van de technisch raadgever of bouwexpert.
Door de jarenlange ervaring en het uitvoeren van talrijke expertises van allerlei aard, de know-how van de huidige medewerkers kan Stabiton bvba vandaag rekenen op een schat aan ervaring om ook u bij te staan als bouwdeskundige en technisch raadgever. Stabiton bvba werkt daarbij nauw samen met uw advocaat.