en-USnl-BE
2020-09-19
 
Onze aanpak
Onze aanpak
Stabiton bvba is je business partner
Partners vanaf concept tot realisatie
Stabiton bvba beschouwt elke opdracht als een specifiek project en levert dus uitsluitend maatwerk. Dit betekent dat Stabiton bvba met elke opdrachtgever en/of zijn vertegenwoordiger intens samenwerkt en de grootst mogelijke aandacht heeft voor inventiviteit, creativiteit en kostenbeheersing.
Elk programma van eisen wordt samen opgesteld waarbij Stabiton bvba advies verstrekt bij het concept en de consequenties naar concrete realisaties verduidelijkt.
Een in overleg bepaald stappenplan is vervolgens de leidraad voor een zo efficiënt mogelijke opvolging en bewaking van het uitvoeringsproces.
Maximale tevredenheid
Stabiton bvba streeft naar een maximale tevredenheid van haar klanten zodat zij in de toekomst nog gebruik zullen maken van haar diensten en dat zij ons aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Stabiton bvba ook uw partner
Hoge toegevoegde waarde
Stabiton bvba bestaat uit een gespecialiseerd team van technici die garant staan voor een aanzienlijke toegevoegde waarde. Grote projecten worden onder eigen naam of onder de naam van bevriende partners gerealiseerd.
Efficiënt en technologisch innovatief
Een efficiënte bedrijfsorganisatie is het kenmerk van Stabiton bvba. Zo gebruikt zij steeds de modernste informaticatechnieken en technische hulpmiddelen en speelt zij in op de laatste technologische evoluties in de diverse domeinen waarin zij actief is. Dit maakt dat Stabiton bvba in zijn branche minder onderhevig is aan wisselende conjunctuur.
De hoogste kwaliteit aan een betaalbare prijs
Het voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria is steeds een streefdoel geweest van Stabiton bvba en dit nu al meer dan 40 jaar. Deze instelling wil ze blijven na streven. Dat dit kan tegen een betaalbare prijs is mede te danken aan het beperken van de overheadkosten. In haar branche is Stabiton bvba dan ook uw competitiefste partner met de beste kwaliteit-kostprijs verhouding.
Meer informatie
Voor meer informatie, een vrijblijvend geprek of een eerste kennismaking, kan U ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 (0) 52 37 04 35, via e-mail info@stabiton.net of u kunt ook het contactformulier invullen op onze contact pagina.